Product Manager

 

Voel jij je thuis in een internationale setting? Kan jij dé schakel zijn tussen marketing en operations? Heb jij het talent om collega’s met goede argumenten te overtuigen? Ja …. dan willen wij heel graag kennis met je maken. 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Sports Network Europe B.V. (SNE) – de marketingpartner voor de internationale sportevenementen van Euro-Sportring. Euro-Sportring produceert internationale voetbal- en handbaltoernooien in Europa waar jaarlijks ruim 7.000 teams uit 30 landen aan deelnemen (www.euro-sportring.com). De sales operations vinden plaats vanuit vestigingen in Europa en vanuit ons hoofdkantoor in Baarn. Het hoofdkantoor verzorgt tevens de planning, inrichting en coördinatie van de marketingcampagnes en alle administratie.    

 

Inhoud functie:

Voor alle duidelijkheid: je staat niet op het gras maar je werkt in een professionele omgeving van specialisten op het hoofdkantoor. Je draagt bij aan de inrichting van het toernooiprogramma. Je baseert je visie op marktdata, klanteninformatie en input van operationele collega’s uit binnen- en buitenland. Je ziet toe dat de uiteindelijke uitkomst van de operations in lijn blijft met de oorspronkelijke planning. Je monitort dus boekingspatronen, signaleert knelpunten en stuurt het operationeel management van SNE en Euro-Sportring tijdig bij met als doel een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te bereiken in de toernooien. 

 

Wie ben jij?

  • Je bent betrokken, analytisch en een heldere communicator met een praktische instelling 
  • Je hebt een relevante HBO opleiding met 5+ jaar werkervaring
  • Je bent vertrouwd met managementsystemen
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift

 

Nice tto have

  • Ervaring als actieve teamsporter

 

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische job in een internationale werkomgeving in de sportmarketing
  • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een laptop en smartphone, volledige reisvergoeding
  • Een prettige werkplek in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Baarn, op wandelafstand van het station en op een paar minuten van de A1 en de A27.  

 

Interesse?

Heb je interesse in deze (fulltime) functie? Stuur je e-mail met motivatie en CV naar k.hagethorn@euro-sportring.org o.v.v. Vacature Product Manager.

Bellen voor meer informatie kan tijdens kantooruren op maandag, dinsdag of donderdag: 06 1304 6481 (Kiki)